The No Babes exhibition will take place from June 9 to July 7, 2021 in Broei , Ghent.
 

Address exhibition: Geraard de Duivelstraat 1, 9000 Ghent
Opening hours:
Wednesday - 12:00 - 20:00 // 
Thursday - 16:00 - 20:00
Friday - 16:00 - 20:00 // Saturday - 12:00 - 20:00
Sunday - 12:00 - 20:00

Thanks to our partners: Canon, Authentic, Parts Of Culture, Genderspectrum,
Alles Kan, Broei, Jean Jacques Collective

QK (1 of 1)-2.jpg
Sander (1 of 1)-14.jpg

What can you expect?

An interactive exhibition in a beautiful medieval location where you can be a part of as a visitor. How? You will only discover that during the exhibition :-)

We tell hundreds of stories from people who have found the strength to come out with a difficult to discuss theme. It promises to
move, inspire and educate.


 

Images of the location

Frequently Asked Questions

Is alles corona-proof geregeld?


Zeker en vast! Na het aankopen van de tickets ontvang je nog tijdelijk een mailtje om jouw dag en uur vast te leggen. Zo vermijden we grote groepen in één keer. De activiteiten en workshops zullen enkel plaatsvinden indien de Corona maatregelen dit toelaten. Zo niet, zal dit online plaatsvinden.
Ik heb een ticket geboekt voor een activiteit, lezing of workshop. Wat gebeurt er als dit niet mag doorgaan wegens de Corona maatregelen?


We gaan ervoor zorgen dat elke activiteit online kan doorgaan indien dit niet live mag. We bezorgen jullie dan tijdelijk een link zodat je van thuis uit mee kan volgen!
Hoe vaak mag ik naar de expositie komen met mijn toegangsticket?


Het toegangsticket is maar eenmalig geldig. Wil je op een andere dag terugkomen? Dan dien je terug een ticketje aan te kopen.
Ik heb een ticket besteld via de webshop voor de expositie. Wat moet ik nu doen?


Super! Je hoeft dan enkel nog je timeslot te reserveren via deze link: www.calendly.com/nobabes/nobabes-expositie

Zo ben je geregistreerd in ons systeem en checken wij aan de ingang jouw inschrijving. Voor de rest hoef je niets te doen :-)
Wisselen de werken op de expositie aan de hand van de themaweken?


Nee, alle werken blijven één maand lang hangen. Alle thematieken die naar voren komen in de themaweken zul je ook terugvinden in de werken op de expositie. Dus niet gevreesd! Je kan komen wanneer je wilt en je zult geen enkel werk missen.
Zijn de werken op de expositie te koop?


Absoluut! Alle opbrengst gaat integraal naar het dekken van de kosten van de uitgeverij en expositie zelf. Alles wat we daarna overhouden, investeren we in een nieuw toekomstig project. No Babes zal blijven bestaan en blijven vechten voor een inclusievere maatschappij :-)
Wie mag er komen naar de openingsdagen op 9 en 10 juni?


Ik hou dit exclusief voor teamleden en modellen die mee hebben gewerkt aan No Babes. Zo kan ik hun voor even in de watten leggen voor hun steun en toewijding aan het project - dat hebben ze zo hard verdient! Nadien is iedereen welkom op de expositie vanaf 11 juni.

Ben jij zelf model of teamlid? Reserveer je timeslot via www.calendly.com/nobabes/nobabes-expositie - see you there!
Waar kan ik mij parkeren?


De dichtsbijzijnde parking, is Parking Reep. Dit is in de straat naast Kasteel Duivelsteen. Dit is het adres: Seminariestraat, 9000 Gent
Kan ik ook nog een ticket kopen aan de ingang zelf?


Dat gaat zeker. Wel is er dan een kans dat je even dient te wachten als er veel mensen reeds binnen zijn om de maatregelen te respecteren.

Ticketprijs: €10 (+30 jaar) €8 (-30 jaar) €2 (kansentarief via Uitpas)